Naše poslanie

1000 rodín zdravších, šťastnejších, bohatších #OneMoreFamily

  • Video tréningy

    Interaktívne programy, ktoré Vám vždy prinášajú aktuálne poznatky z oblasti zdravia, krásy a vitality. Cíťte sa a vyzerajte lepšie vo svojom vlastnom tele.

  • Neobmedzený prístup

    Majte po ruke 24/7 neobmedzený prístup k programom a vždy pripravený kvalitný obsah podľa vašich požiadaviek.

  • Osobný Coaching

    Získajte osobný prístup našich expertov pre Vaše potreby. Zdravie, vitalita, biznis, rodina... Na čom Vám záleží najviac?

Skúsenosti našich zákazníkov

Program DX4 a FIT15

Daniela

Skončila nám F15 a pre mňa to bol štart, ktorý posunul ručičku na váhe riadne smerom nadol. Začínala som DX4, pokračovala F15, dnes je to týždeň, čo sme s mužom skončili. A váha z 88 na dnešné 82,6 je neskutočná motivácia. 👏 Nemám chuť na sladké a ak náhodou mi chýba energia, dám si pár mandlí.

Program #OnlineFitMama

Janka

som v programe 7. týžden a musím sa priznať ze som bola z počiatku veľmi skeptická, kedže kazda moja predošlá snaha vydrzala maximálne 3 dni. Teraz to bolo inak 😊 Zacala som 2.8. (viď prvá foto), mala som 72,1kg, dnes mam 64,8kg(druha foto je zo včera). Prikladám aj foto tabuľky, aký bol u mna progres.

Program #OnlineFitMama

Katarína

Skončili moje dva mesiace v programe online fit mama a ja som sama na seba veľmi hrdá, že som to zvládla. Schudla som 5 kg a stratili sa i centimetre a najmä na bruchu, ktoré má najviac trápilo 🙄. Pre mňa bol tento program skvelý štart a uvedomila som si že to nie je len na dva mesiace ale na celý život. Držím všetkým terajším i budúcim členom palce, verte si a hlavne to už neodkladajte veď sa chceme cítiť dobre už teraz a nie až po ...😀 Jarka a Robo ďakujem a prajem veľa úspechov

Program #OnlineFitMama

Natália

Prišla som tu vo februári s váhou 69kg(165cm), že teda idem do toho 💪 Keďže som vegetarián, tak program pre vegánov plus vajcia. Cvičenie som vzdala po 2.pokuse, kedy som týždeň nevedela bezbolestne chodiť po schodoch 🤦😆 no po 2 mesiacoch aj tak 7kg dole 👌🙏, v apríli...po Veľkej noci kilo nazad, ale čo už.. diétu som skončila s tým, že keď bude zle, nabehnem zas. Je júl, takmer každý deň si dám okrem zdravých potravín aj sladké, aj keď už uprednostním proteínové tyčinky, napríklad a váha 59kg 😲😍 udržujem sa ešte prerušovaným pôstom, čiže občas vynechám raňajky, ideálne večeru... nevzdávajte sa 💪😁

Program #OnlineFitMama

Maria

Bola to úžasná cesta, naučila ma pokory, lásky k svojmu telu a dala mi pocity cítiť sa výnimočne. Schudla som len nejaké 4 kilečka , ale dala som dole po 10 cm z brucha a prs. a to cvičenie nemá chybu. Za pár minút som spotila celé telo a zistila som, že mám svaly aj na takých miestach o ktorých som netušila, že ich mám 🙂 Zmena stravovacích návykov a hlavne obmedzenie sladkostí, je pre mňa najdôležitejšia. Cítim sa ako nový človek, plný sily a elánu.

Program #OnlineFitMama

Zuzka

Predtým ako som začala s onlinefitmama, tak som mala 62 kg. Možno to pre niekoho nie je veľa, ale ja som so sebou spokojná nebola, chcela som schudnúť 10 kg. Bola som nešťastná ako vyzerám, chcela som schudnúť, ale nevedela ako. A keď som sa dostala k Jarke, bola som namotivovana a vedela som že to pôjde. Kým som cvičila a dodržiavala stravu, zhodila som 5kg. Teraz sa už len snažím dodržiavať stravu, (...😁...) Som spokojná pretože váha ide predsa len dole aj keď pomaličky. Teraz vážim 54,4 kg. Takže som celkovo schudla 7,6 kíl. Aj keď už necvičím, tak ale aspoň ma Jarka naučila neprejedať sa a mať pevnejšiu vôľu.

Program #OnlineFitMama

Mária

Som veľmi spokojná, nebola to žiadna hladovka ,cvičenie mi vyhovovalo, bolo krátke a naozaj efektívne. Naučila som sa chutnejšie stravovať a schudla som 9kg. Spokojná som veľmi a zostávam aj naďalej až pokiaľ nedosiahneme svoj cieľ. Žienky nebojte sa vydržte a uvidíte že aj vy budete spokojné. Držím silno prsty

Ste pripravený?

Róbert a Jarka sú pripravení stať sa Vašimi osobnými trénermi v oblasti biznisu, zdravia a vitality. 24/7 podpora od teamu. Budete schopný vybudovať si obchod, ktorý Vám prinesie viac vitality, šťastia a financií.